[2018-2019, Bahar] Zorunlu Staj Başvuruları

Fakültemizin / Yüksekokulumuzun; 2018-2019 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı Birim Dışı Zorunlu Staj başvuruları 01 Ocak - 01 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Spor Yönetimi Stajı yapılacak kurum için Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Selçuk Bora ÇAVUŞOĞLU'nun,
Ana Dal Uzmanlık Stajı yapılacak kurum için dersin öğretim elemanlarının,
Yardımcı Dal Uzmanlık Stajı (Engellilerde Spor hariç)  yapılacak kurum için dersin öğretim elemanlarının onayı alınmalıdır.

​SGK ve diğer işlemler için gereken süre nedeniyle son başvuru tarihinden sonra yapılan başvurular dikkate alınamayacaktır.

​STAJ BAŞVURU FORMU

Aşağıdaki bağlantılarda verilen staj başvuru formu ve SGK Beyan formu; imzalı-onaylı eksiksiz olarak 01 Şubat 2019 tarihine kadar mesai saatleri içerisinde Öğrenci İşleri'ne teslim edilecektir.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencileri İçin
Öğrenci numarası "35...." ile başlayan Yüksekokul öğrencilerimiz, aşağıdaki formu kullanacaklardır.
 [2018-2019] Staj Başvuru Formu + SGK Beyan Formu
Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencileri İçin
 Öğrenci numarası "44...." ile başlayan Fakülte öğrencilerimiz, aşağıdaki formu kullanacaklardır.
 [2018-2019] Staj Başvuru Formu + SGK Beyan Formu

NOT: Öğrenci İşleri'ne zamanında ve mesai saatleri içerisinde teslim edilmeyen, teslim tarihinden sonra teslim edilen ya da imzasız, onaysız vb. eksik teslim edilen staj başvuru formları dikkate alınmayacaktır.

STAJ DEFTERİ

Staj başvurusu kabul edilen öğrencilerimiz; aşağıdaki bağlantılarda verilen staj defterlerini stajından sorumlu öğretim elemanına eksiksiz olarak teslim edeceklerdir.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencileri İçin
Öğrenci numarası "35...." ile başlayan Yüksekokul öğrencilerimiz, aşağıdaki staj defterlerini kullanacaklardır.

Staj defterleri, stajı yapacak öğrencilerimiz tarafından doldurulacak olup ara sınav/mazeret sınav zamanında 1 (bir), bitirme/bütünleme sınav zamanında 1 (bir) adet olmak üzere toplamda 2 (iki) adet olarak stajından sorumlu öğretim elemanına teslim edilecektir.

Ana Dal Staj Defteri
 Yardımcı Dal Staj Defteri
 Spor Yönetimi Staj Defteri
Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencileri İçin
Öğrenci numarası "44...." ile başlayan Fakülte öğrencilerimiz, aşağıdaki staj defterlerini kullanacaklardır.

Ana Dal Staj Defteri
 Yardımcı Dal Staj Defteri