2018-2019 Zorunlu Kış Eğitim Kampı

​Fakültemizin / Yüksekokulumuzun; 2018-2019 eğitim-öğretim yılı Zorunlu Kış Eğitim Kampı 10 - 15 Şubat 2019 tarihleri arasında Kayseri Erciyes Kayak Merkezi'nde yapılacaktır.

Kamp için öğrenci kontenjanımız 40 (kırk) kişiliktir. Daha önce herhangi bir kampa katılmamış 4. sınıf öğrencilerimiz öncelikli olup, sırasıyla 3. ve diğer sınıflar kontenjan dahilinde katılabileceklerdir.

​Katılıma başvuru süresi 11 Ocak 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar uzatılmış olup, bu tarihten sonra yapılacak başvurular dikkate alınamayacaktır.

Kayıtlar Arş.Gör. Ataman TÜKENMEZ tarafından alınacak olup, ön kayıt sırasında öğrencilerden kendilerine ait IBAN numarasını gösterir resmî belgeyi teslim etmeleri gerekmektedir.

​Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

TÜM ​KONTENJANLARIMIZ DOLMUŞTUR.