[2019-2020] Özel Yetenek Sınav Sonuçları

Fakültemizin 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Özel Yetenek Sınavı değerlendirme sonuçları aşağıdaki bağlantılarda verilmiştir.

Kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıt için gerekli belgeler aşağıdaki bağlantıda verilmiş olup, asil adaylarımızın kayıt işlemleri 02-06 Eylül 2019 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde Fakültemizin Öğrenci İşleri Bürosu'nda yapılacaktır.

Yedek sıradan kayıt hakkı kazanan adayların isimleri 06 Eylül 2019 tarihinde saat 17:00'dan sonra sporbilimleri.istanbulc.edu.tr adresinden ilan edilecektir. İlan edilen listeye göre yedek sıralı listeden kayıt hakkı kazananların kesin kayıt işlemleri 10 Eylül 2019 tarihinden itibaren mesai saatleri içerisinde yapılacaktır. Yedek sıralı kayıt işleyişi hakkındaki detaylar Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu'nda verilmiştir. Kılavuza buradan ulaşabilirsiniz.

Tüm adaylara önemle duyurulur.

ÖZEL YETENEK SINAVI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

[ERKEK] ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ Özel Yetenek Sınavı Yerleştirme Sonuç Listesi
 [KADIN] ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ Özel Yetenek Sınavı Yerleştirme Sonuç Listesi
 [ERKEK] SPOR YÖNETİCİLİĞİ Özel Yetenek Sınavı Yerleştirme Sonuç Listesi
 [KADIN] SPOR YÖNETİCİLİĞİ Özel Yetenek Sınavı Yerleştirme Sonuç Listesi
 [ERKEK] BEDEN EĞT. VE SPOR ÖĞRT. Özel Yetenek Sınavı Yerleştirme Sonuç Listesi
 [KADIN] BEDEN EĞT. ve SPOR ÖĞRT. Özel Yetenek Sınavı Yerleştirme Sonuç Listesi
 [BEDENSEL ENGELLİ SPORCU] ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ Özel Yetenek Sınavı Yerleştirme Sonuç Listesi
 [BEDENSEL ENGELLİ SPORCU] SPOR YÖNETİCİLİĞİ Özel Yetenek Sınavı Yerleştirme Sonuç Listesi
 [YABANCI UYRUKLU] ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ Özel Yetenek Sınavı Yerleştirme Sonuç Listesi
 [YABANCI UYRUKLU] SPOR YÖNETİCİLİĞİ Özel Yetenek Sınavı Yerleştirme Sonuç Listesi

​KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

[SPOR YÖNETİCİLİĞİ] Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı Yerleştirme Sonuçları

​KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

​Kesin kayıt için gerekli evraklar duyurusuna buradan ulaşabilirsiniz.

YEDEK KAYITLARI VE YEDEK KAYIT İŞLEYİŞİ

​1. Sıralı Yedek Kayıt İşleyişi hakkındaki duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.