[2019-2020] ÖZEL YETENEK SINAVI ADAY BİLGİ LİSTESİ

Fakültemizin; 2019-2020 Özel Yetenek Sınavı'na başvuran adaylarımızın "Aday Bilgi Listesi" aşağıdaki bağlantılarda verilmiştir.

İTİRAZ SÜRECİ

Aday Bilgi Listesi'nde yer alan bilgilere itiraz eden adaylarımızın itiraz süresi 09 Ağustos 2019 saat 17:00'e kadar olup, en alt bağlantıda yer alan dilekçe ile Dekanlığımıza şahsen veya fax, e-posta ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Şahsen Müracaat:

En alt bağlantıda yer alan dilekçe eksiksiz olarak (imzalı) doldurulup İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcılar Yerleşkesi'nde yer alan Prof.Dr. Turgay Atasü Kapalı Spor Salonu'ndaki Öğrenci İşleri'ne teslim etmeleri gerekmektedir.

Fax ile Müracaat:

​En alt bağlantıda yer alan dilekçe eksiksiz olarak (imzalı) doldurulup, +90 0212 473 72 79 numaraya faks olarak iletmeleri gerekmektedir. 09 Ağustos 2019 tarihi saat 17:00'den sonra gelen faks dikkate alınamayacaktır.

E-posta ile Müracaat:

En alt bağlantıda yer alan dilekçe eksiksiz olarak (imzalı) doldurulup, besyo@istanbul.edu.tr e-posta adresine mail olarak iletmeleri gerekmektedir. Dilekçe mutlaka taratılıp (scanner) gönderilmelidir. Fotoğraf ile çekilen dilekçeler kabul edilememektedir. 09 Ağustos 2019 tarihi saat 17:00'den sonra gelen faks dikkate alınamayacaktır.

Telefon ile itiraz geçerli olmamaktadır.

​ÖZEL YETENEK SINAVI ADAY BİLGİ FORMU

[ERKEK] Özel Yetenek Sınavı ERKEK Aday Bilgi Formu
 [KADIN] Özel Yetenek Sınavı KADIN Aday Bilgi Formu
 [YABANCI UYRUKLULAR] Özel Yetenek Sınavı YABANCI UYRUKLULAR Aday Bilgi Formu