Bitirme Projesi Sunum Saati ve Yeri

Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencilerinin Bitirme Projesi sunumu 21 Haziran 2019 tarihinde saat 10:00'da Yeni Tesis'te yapılacaktır.

Öğrencilerimizin; bitirme projelerini iki spiral cilt, bir poster ile birlikte EK-1'deki Değerlendirme Formu'nun bir çıktısını alarak 21 Haziran 2019 tarihinde yanında bulundurmaları gerekmektedir.

Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerinin Bitirme Projesi sunumu 21 Haziran 2019 tarihinde saat 13:00'da Eski Bina'da yapılacaktır.

Öğrencilerimizin; bitirme projelerini iki spiral cilt, bir poster ile birlikte EK-1'deki Değerlendirme Formu'nun bir çıktısını alarak 20 Haziran 2019 tarihinde mesai bitimine (16:45)'e kadar Öğr.Gör. Cemile Nihal YURTSEVEN'e teslim etmeleri gerekmektedir.

Önemle duyurulur.

​EK-1 Bitirme Projesi Değerlendirme Formu