[ÖZEL YETENEK SINAVI] II.Yedek Sonuçları ve III. Yedek İlanı

Fakültemizin, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Özel Yetenek Sınav Sonucu'na göre Antrenörlük Eğitimi, Spor Yöneticiliği ve Beden Eğitimi  ve Spor Öğretmenliği Lisans Programlarına ait boş kontenjan ile ilgili son durum aşağıdaki gibidir.

Bölüm

Kontenjan Türü

Cinsiyet

Boş Kontenjan

Sayısı

Bedensel Engelli

Spor Yöneticiliği*

Bedensel Engelli*

Ayrım Yok*

1*

Yabancı Uyruklu

Yabancı Uyruklu

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği

Toplam Sayı

1

1 (bir) kişilik boş kalan Spor Yöneticiliği (Bedensel Engelli Sporcu) kontenjanı için, III. Yedek Alımı 16 Eylül 2019, Pazartesi tarihinde saat 13:00'de İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Spor Bilimleri Fakültesi Avcılar Yerleşkesi Prof.Dr. Turgay ATASÜ Kapalı Spor Salonu'nda bulunan Öğrenci İşleri Bürosu'nda yapılacaktır.

Spor Yöneticiliği Bölümüne (Bedensel Engelli kontenjan türünden) kayıt edilen 13. (on üçüncü) yedekten sonraki 14. (on dördüncü) yedekten itibaren sıralı yedekten Spor Yöneticiliği Bölümü'ne (bedensel engelli kontenjan türünden) öğrenci alımı yapılacaktır.

Yedek sırasına bakılmaksızın bedensel engelli sporcu öğrenci adaylarımızın kesin kayıt evrakı ile birlikte anılan tarihte, saatinde (13:00) ve yerde hazır bulunmaları menfaatleri gereğidir.

Kesin kayıt evrakına aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilmektedir.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

​Kesin kayıt için gerekli evraklar duyurusuna buradan ulaşabilirsiniz.

Tüm adaylarımıza önemle duyurulur.