Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden Lösemili Çocuklar için Farkındalık Etkinliği

Fakültemizin Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği öğrencileri öğretim görevlileriyle bir araya gelerek 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık etkinliği düzenledi.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Fakültemizin Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Hanife Banu ATAMAN YANCI ile Sporda Psikososyal Alanlar Ana Bilim Dalı Dr.Öğr.Üyesi Burcu GÜVENDİ Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ile bir araya gelerek farkındalık oluşturmak için maske taktı.

"Lösemiye Karşı Tek Yürek!"

Lösemili çocuklar için "Lösemiye karşı tek yürek" olması gerektiğini vurgulayan Doç.Dr. H. Banu ATAMAN YANCI ve Dr.Öğr.Üyesi Burcu GÜVENDİ, daha sonrasında Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü öğrencileriyle bir araya gelerek toplu fotoğraf çektirdi.