İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa 12. Tenis Turnuvası'nda Dereceye Giren Yarışmacılara Ödül Töreni

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa 12. Tenis Turnuvası'nda dereceye giren yarışmacıların ödüllerini Dekan ve Dekan Yardımcılarımız takdim ettiler.

Spor Birliği Müdürlüğü tarafından organize edilen İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa 12. Tenis Turnuvası'nda dereceye giren yarışmacıların ödülleri verilmek üzere Üniversitemizin Avcılar Yerleşkesi Kapalı Tenis Kortu'nda tören düzenlendi.​

12. Tenis Turnuvası'nda emeği geçenlere ve yarışmacılara teşekkür ederek açılış konuşmasına başlayan Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Erol İnce sözlerini şöyle sürdürdü: "Avcılar Kampüsümüzü bir sporla yaşama merkezi haline dönüştürmek için Spor Bilimleri Fakültesi ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüşmelerimiz sonucunda da göreceksiniz ki kampüsümüz bir kaç yıl içinde bambaşka sportif etkinliklerinin düzenlendiği, spor çeşitliliğin arttığı bir merkez haline gelecek. Bu turnuvada dereceye giren ve katılan tüm adayları kutluyorum, sonraki turnuvalarda başarılarının devamını diliyorum."

Açılış konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Çeşitli kategorilerde dereceye giren yarışmacıların ödüllerini Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Erol İnce ile birlikte Fakültemizin Dekanı Prof.Dr. Bilge Donuk, Dekan Yardımcılarından Doç.Dr. S.Bora Çavuşoğlu ve Dr.Öğr. Üyesi Bülent Duran takdim ettiler.

Ödül töreni sonrasında, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa 12. Tenis Turnuvası'na katılan katılımcılar ve yakınları Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Erol İnce, Dekan ve Dekan Yardımcılarımız ve bu organizasyonda yer alan ve emeği geçenlerle bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çekildiler.