“Sporcularda Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Planlaması” Konulu Modüler Eğitim Düzenlendi

2019-2020 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı Spor Yöneticiliği Modüler Eğitim programı kapsamında Fakültemizde "Sporcularda Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Planlaması" konulu eğitim düzenlendi.

Çoğunluğu Spor Yöneticiliği Lisans Programı 3. sınıf öğrencilerinden oluşan "Sporcularda Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Planlaması" konulu modüler eğitim konuğumuz Diyetisyen Elif Kübra YAĞAN tarafından verildi. Yağan; sporcu için beslenme, uygun olan ve olmayan beslenme programı, enerji, besinler ve sağlıklı yaşam önerileri hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Program sonunda konuğumuz Diyetisyen Elif Kübra YAĞAN'a Araş.Gör. Cemal GÜLER tarafından Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanlığı adına cam plaket takdim edildi.